Tegen Beter Weten In

eLGee events project, promotie en audiovisuele ondersteuning - info@elgeeevents.be - www.elgeeevents.be - BTW: BE 0698 783 941

Tegen Beter Weten In

Tegen Beter Weten In is een licht gestoord doch zindelijk akoestisch duo uit het Antwerpse.


Deze rakkers doen hun ding voornamelijk in het Nederlands. Niet uit overtuigde voorliefde voor de eigen taal maar eigenlijk uit gemakzucht (moge hij die de Engelse 'thr' heeft uitgevonden een pijnlijke dood sterven!).

Een optreden van hen is als het ware een emotionele rollercoaster, geen onderwerp of gevoel wordt uit de weg gegaan (u bent bij deze gewaarschuwd!). Maar één ding is zeker: nadat de laatste noot is uitgestorven, overheerst hetzelfde gevoel van intens welbehagen als op een luie zondagochtend in foetushouding onder uw warm donsdeken.


Ze houden het simpel: een microfoon voor de ene en een gitaar voor de andere. Weer die gemakzucht want hoe meer materiaal, hoe meer gesleur natuurlijk. Een kazoo wordt ook wel eens ter hand genomen, maar die is gelukkig op broekzakformaat.


Raf Walschaerts (Kommil Foo): "Veelbelovend vind ik het. Songs die stuk voor stuk ergens over gaan. En wat meer is: jullie klinken als 1 (ik dacht bij het luisteren 1 gitarist-zanger te horen)."


Koen Huyghebaert & Roel Van Bambost (Nekka):

De zanger staat er echt, krachtige zang. Mooie arrangementen met functioneel en krachtig gitaarspel. Jullie zijn een sterk duo dat op dit ogenblik vooral geschikt is voor clubs en kleine zalen.


Winnaar Jeugdprijs:"Ben jij Onversterkt ook zo Sterk!? "


Finalist Podium van Muziekmozaïek: Kleinkunst


Halve finalist Nekkawedstrijd 2015