Sweetsalt

eLGee events project, promotie en audiovisuele ondersteuning - info@elgeeevents.be - www.elgeeevents.be - BTW: BE 0698 783 941

Sweetsalt

Met heel veel pijn in het hart moeten we het volgende met jullie delen.

Onze zangeres Mare heeft onlangs beslist om uit Sweetsalt te stappen. Ze wil haar volledig kunnen concentreren op haar studies en andere zaken, waardoor ze niet meer ten volle kan gaan voor dit avontuur. Dit is een weloverwogen keuze en wij accepteren Mare haar beslissing.

We hebben hier lang over nagedacht en hebben geconcludeerd dat we momenteel geen toekomst zien voor Sweetsalt zonder Mare, en hebben bijgevolg dus besloten om ons verhaal hier stop te zetten.

We sluiten absoluut niet uit dat er in de toekomst voor sommigen van ons iets nieuws voortvloeit uit Sweetsalt, maar wat, wanneer, met wie... is momenteel een groot vraagteken.

 

We willen vooral jullie enorm hard bedanken voor de grote steun! Zonder jullie allemaal was dit nooit mogelijk geweest. Bedankt aan iedereen die kwam kijken, aan alle organisaties die ons kansen gaven, aan iedereen die samen met ons aan Sweetsalt gewerkt heeft!

We hopen jullie dan ook in de toekomst opnieuw tegen te komen in onze volgende projecten. MERCI !

 

Veel liefde

Sweetsalt